Olympic Physical Therapy

Olympic Physical Therapy had outgrown their space and elected to move into 8,000 s.f. in the new Evergreen Plaza office building in Kirkland, WA. JT Architecture was commissioned to design a space that accommodated their diverse areas of exceptional specialty, reflect the fun nature of the client, and give them room to grow.

A gracious reception area greats clients and fronts the back of house functions. A dynamic curving light soffit pulls clients past treatment rooms to a large multi-purpose gym and low-walled therapist offices line the exterior.

It is detailed throughout to heighten one’s awareness of the physical nature of every material used. Details include a massive sand carved glass pivot entrance door, an elegant cast glass reception transaction surface, a dynamic drywall light fixture/soffit, directional carpet patterns, and the onyx and cherry accent surfaces.

Back to Interiors