Westward

This mid-block multifamily project is located on a challenging steep slope on the northeast side of Queen Ann hill in Seattle, WA. The primary design objective was to construct unique site-specific town homes using green materials.

Significant building modulation accommodates the irregular shape of the site, maximizes views to the northeast and creates a dynamic presence on the street and alley. The building terraces down the hillside opening all units to the light, air and views to the east. Private open spaces are located on the decks and roof planes, allowing the design to foster public interaction at the street and alley entrances.

This design contains clearly defined architectural elements that create a well-balanced building form from every vantage point.

Back to Multi-Family